Има много начини да се целуне момиче. Кой е по-добрият?

Това е за хора, които не знаят или не са сигурни в уменията си. Моля, "майсторите" да не пишат обидни коментари. Ако имате забележки, бъдете учтиви и пишете на кирилица. Благодаря! Има много причини човек да желае да се целува добре и пр

2010-07-28 16:53:57
Има много начини да се целуне момиче. Кой е по-добрият?
Това е за хора, които не знаят или не са сигурни в уменията си. Моля, "майсторите" да не пишат обидни коментари. Ако имате забележки, бъдете учтиви и пишете на кирилица. Благодаря!

Има много причини човек да желае да се целува добре и приятно. Поради това, много мъже често ровят в мрежата, за да разберат от опита на други "колеги", как точно да омагьосат жената с целувка. Това е изкуство и трябва да го имаш в себе си, но има и различни начини, по които да експериментираш.

Първо: За жените най-важна е първата целувка, не за 100% от тях, но за повечето.  Има жени, които определят връзката по първата целувка и остават с това мнение, дори след това да сте принцът на белия кон. Да, жените са луди, но ние мъжете не сме особенно нормални.

Една от най-нежните зони на жените са устните, вратлето, ушите, горната страна на дланите и долната част на гърба (не седалището, а малко по-нагоре). Няма универсална целувка. За някои жени перфектната целувка е силна, груба, с много енергия, за други е просто леко докосване на устните със също толкова леко издишане и докосване на ръцете. Има десетки начини, но горе долу едни основни правила. Ето ги и тях:

1. Винаги докосвайте половинката си преди целувка по ръцете и не все едно мачкате пластелин, а по начина по, който половинката ви харесва. Ако не знаете предпочитанията й, просто забележете нейният начин на държане на ръцете. Също така ако не е от жените, които обичат да се държат за ръце, сложете дланта си под ухото й и в долната част на бузата.

2. Трябва да се научите да наблюдавате момичето, не бива да си мислите с мръсното си подсъзнание, че тя ще хареса това мътно нещо, което се върти в главата ви. Винаги наблюдавайте жестовете и начинът, по който тя говори и жестикулира.

3. Гледайте ОЧИТЕ, не устните или "сестрите". Гарантирам, че това винаги е плюс. Дори да не ви е интересно за какво говори тя, опитайте се да се зайнтересувате. Ако не ви пука, ами мисля, че няма смисъл да се занимавате с момичето или с перфектна целувка.

Всеки нейн жест ще подскаже кога тя е готова да ви целуне и никога не се стъписвайте. Увереността е нещо добро, но и не се опитвайте да й скочите като вълк на овчица.

4. Нещо рисково, но при мен винаги е работело. Смучене на езика, не като прахосмукачка, а просто леко и внимателно, без да откъснете парче месо разбира се. Това много хора не го правят, а всъщност момичетата му се наслаждават, ако не се прекалява, иначе е досадно.

5. Целувката не почва от устните. Първо е погледът, после докосването, след това приближаването и чак тогава е целувката. Не я гледайте вперено като теле в железница, НЕ стискайте и не пипайте на непозволени места и задължително не скачайте по време на целувката. Повечето пъти боли като се удари зъб в зъб и цялата магия се изпарява.

6. Най-важното: целувката не спира на устните, след като се накефите на устните си, продължете целувката къв врата. Може и да захапете уше или леко със зъбки по шията. Обаче не се изстрелвайте към гърдите, това може да е лоша идея. Има случаи, в които това води до успех, но рискът  е голям.

За всеки един човек най-важното е удоволствието. Ако не ви доставя хубаво чувство да правите, каквото и да е от тези неща, изброени по-горе, просто ще трябва да намерите човек, който не обича да се целува! Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Sweetbonbon
преди 12 години

Иоще нещо никога не питайте "Може ли да те целуна" много е тъпо!!!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия